Att hitta den perfekta cykeln i staden

Jag har nyss flyttat upp till Stockholm för att börja jobba för en markandsbyrå. Flytten gick smidigt till och jag har fått sälja min bil eftersom jag inte har tid att stå i kö så många timmar om dagen eller betala parkeringsavgifter som är dyrare än min inkomst varje månad. Däremot så letar jag därför just nu efter en cykel som hade varit bra att ha så här mitt i stan som hjälper mig att ta mig smidigt till och från jobbet. Därför har jag nu ett tag sökt efter stadscykel el på kvällarna och kommit förbi ett varumärke som heter Wafabike. Wafabike är nämligen experter på elcyklar och gör det på ett helt exceptionellt vis.

Citybike på el

Wafabike har passande nog nämligen precis designat en unik citybike som drivs på elmotor. Du köper dessutom inte bara en fin cykel som tar dig fram snabbt och smidigt utan också en otrolig känsla av att cykla på en cykel från Wafabike. En stadscykel som gör det så mycket roligare att cykla till jobbet helt enkelt! Men mer tekniskt så handlar det om en cykel som endast kräver el motsvarande 1 krona för att ladda batteriet så att du kan cykla. Både billigt och miljövänligt helt enkelt!

Dessutom är det väldigt trevligt att känna känslan av att man inte kommer fram helt svettig till jobbet om man råkar bo på fel sida stan och ha uppförsbackar hela vägen dit. Du kan med andra ord röra på dig men få lite hjälp varje dag, som garanterat kommer ge dig en bättre vardagsmotion. Jag behöver med andra ord inte längre fundera på att skaffa gymkort, behöver ingen bil och cyklar dessutom med stil! Är du intresserad av att veta mer så sök dig till Wafabike och en stadscykel på el!