LMR

LMR står för Långe-Mikael Refinment. Långe-Mikael är grundaren till hemsidan https://www.l-m-r.se/ där du ska kunna köpa delar till din bil och åstadkomma stora resultat med små modifieringar. Refinement betyder förfrining som blir en del av mottot för verksamheten. Sedan hösten 2008 så har LMR funnits och hela tiden riktat sig åt människor med ett stort intresse för bilar. Mikael själv hade innan detta under en längre tid ägnat sig åt tillbehör till specifikt volvo och även tillverkning av bland annat volvos add-on i glasfiber. Detta var då en fritidsaktivitet men som idag helt enkelt blivit till hans sysselsättning på heltid.

LMR väcktes till liv när man under 2009 började se en efterfrågan på mer och mer eftermarknadsprodukter till Volvo. Då började man därför ta fram bland annat grenrör, insug och väghållningsprodukter efter egen design. Detta ledde vidare till att produkterna fick mer inslag av styling och under 2010 så föddes LMRs mest kända produkt.

Handtagskåpan

Det är alltså en kåpa med 960-look som kan monteras utanpå 740/940 original handtag. En produkt som helt enkelt gått väldigt bra och som sålts i stor upplaga och är fortfarande idag en av LMRs mest populära produkter. Åren har sedan dess gått och man erbjuder idag ett stort och brett sortiment av allt du kan tänkas vilja ha när du uppdaterar ditt fordon. Under 2020 växte LMR ännu mer och bytte i samband med detta lokaler. Nu besitter man stor lageryta, snabbare hantering och utskick av orders men framför allt utveckling och möjlighet till expandering i framtiden. Idag har man en rad olika kända märken som man agerar återförsäljare för och det är alltid lika intressant att gå in och kika på deras hemsida för att få inspiration till vad man ska hitta på här näst med bilen 🙂

LMR säljer nu sina varor på https://houseofmotorsport.com/sv/