Byte av hjulbroms

Jag har en gammal släpkärra och har lagat en en del grejer på den den. Jag har behövt leta reda på vilken släpvagnsaxel och hjulbroms jag har för att kunna byta vissa delar. Jag har alltid tyckt om att fixa med släp och sånt själv. Det som har varit bra med Valeryd har varit att det funnits nästan allt man har behövt för att kunna fixa sina släp. allt ifrån hjulbromsar och axlar till elsystem och lampor. Det finns liksom allt samlat på en plats. Jag har lärt mig mycket genom alla år och jag har alltid använt mig av samma hemsida när jag har beställt grejer till mina projekt.

Att laga släpvagnar

Mitt intresse för att reparera släp har gjort att jag har fått hjälpa många att fixa deras släp. Jag tror att jag har blivit expert på olika sorters släpvagnar, och delar till dessa. Det har varit bra att jag har haft möjlighet att kunna använda mig av en enda hemsida för att beställa delar. Företaget som jag har beställt ifrån har ju funnits sedan 1958 så de har ju ett antal år på nacken. Det är ju inte bara släpvagnsaxlar och hjulbromsar som jag har bytt ut under årens lopp utan även stödhjul och annat.

Hemsidan som har allt från släpvagnsaxlar till arbetslampor

Det har varit väldigt lätt att beställa hjulbromsar och annat även för nybörjare. Det finns bilder så man lätt kan se vad det är för del man behöver. Om man vill finns det ju även en katalog man kan bläddra i, men vem använder kataloger nuförtiden. Det är bra att det finns en hemsida som har allt man behöver till släpvagnar när man har det intresset som jag har.