Så optimerar du din MC på bästa sätt

Är du en MC fantast? Då är det stor chans att du har kopplat in en power commander till ditt bränslesystem för att lättare få en jämn insprutning i tändsystemet. Vill du optimera din MC ytterligare genom att effektmäta detta vill jag varmt rekommendera dig till att spana in en Dynojet bromsbänk. Jag har använt mig av detta i lite mer än ett år nu och jag är verkligen super nöjd med resultatet.

Reglera förhållandet mellan motor, förgasare och tändsystem

En Dynojet bromsbänk hjälper alltså till att optimera din MC ytterligare, exempelvis genom att reglera förhållandet mellan motor, förgasare och tändsystem. Man styr alltså själva injusteringen av allt genom en bromsbänk vilket fungerar riktigt bra tillsammans med en så kallad power commander, som styr själva insprutningen i tändsystemet. För några kanske detta låter väldigt avancerat och har man ingen kunskap eller något intresse för att själv meka med hojen så går det alltid att lämna in den och få professionell hjälp. På så sätt kan man alltid känna sig säker på att det blir rätt utfört och kommer fungera som det skall.

Stor skillnad vid körning efter att ha monterat Dynojet bromsbänk

Jag märker i alla fall stor skillnad vid körning efter att jag monterade min Dynojet bromsbänk tillsammans med min sedan tidigare monterade power commander. Det känns extra gott att ta fram MC:n nu inför sommarsäsongen och veta att den verkligen är i toppform. Nyservad och utrustad med det allra bästa. Nu är det bara att invänta min leverans på mitt nya MC ställ och hjälm, sedan är det dags att ge sig ut på vägarna och upptäcka nya smultronställen i vårt vackra avlånga land. Dessutom är det extra roligt att alltid träffa på nya människor som delar samma intresse. Vem vet, kanske ses vi på vägarna framöver.